Zoals ik al eerder op Twitter heb laten vallen heb ik meegedaan aan de Tomas Ross Crime Schrijfwedstrijd van Uitgeverij Cargo.

Vanmiddag werd ik gebeld door de hoofdredacteur van Uitgeverij Cargo, Marjolein Schurink. En daarna stuurde ze me een e-mail.

Van harte gefeliciteerd!
Uw manuscript behoort tot de vijf beste titels die geselecteerd zijn uit de inzendingen van de Tomas Ross Crime Schrijfwedstrijd.

De volgende auteurs zijn genomineerd, in alfabetische volgorde:

Martyn van Beek – BJZ
Aik Kramer – Noordzee
Robert Lagerveld – Het Kaltenbrunner Protocol
Ewold Polman – De kandidaat
Joost Vormeer – De vrouw van de president

De jury van de Tomas Ross Schrijfwedstrijd was unaniem in de keuze van de winnaar: Robert Lagerveld.

Robert Lagerveld krijgt een workshop van Tomas Ross aangeboden en een boekenpakket ter waarde van € 100,-.

Alle genomineerden ontvangen een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de presentatie van het nieuwste boek van Tomas Ross: De tweede november. Deze presentatie vindt plaats op vrijdag 1 november in Spui 25 te Amsterdam. Daar kunt u bovendien kennismaken met de voltallige jury en de redactie van Uitgeverij Cargo.

Wat betekent dit voor mij? Dit betekent dat ik, na dat Eppo-shirt in 1980, na jaren weer een wedstrijd heb gewonnen. Dat ik Tomas Ross de hand mag schudden en dat de grote meester een dagdeel zijn tijd en energie in mijn boek gaat steken. Dat de deur naar een samenwerking met Uitgeverij Cargo nu op een flinke kier staat. En dat ik unaniem het mooiste woord in de Nederlandse taal vind.

Meer over de wedstrijd en mijn inzending is te lezen bij:
De Spanningsblog
Uitgeverij Cargo

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>